Välj kartsajt: caféer

Prego Café

3.5 i "vägt snittbetyg" (1)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Cafekartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Kvartersrestaurang och café med panini, sallader och lasagne. Kort sagt enkla lunchrätter. Blivit Sushi Bar nu

Adress: Kungstensgatan 14, 11357 Stockholm
Tel: 08-6124140
Recensera Prego Café...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Prego Café:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3En skönt ställe med personlighet!
    Mackorna är grymma, bloody mary salladen är underbar och pastan är sådär! men det lönar sig att gå dig ofta då ägaren alltid känner igen en och gärna anstränger sig lite extra för att du ska bli nöjd! att bli bjuden på en kopp färskmalet kaffe medan man väntar är exempelvis ingenting ovanligt!

    0 0 2010-01-28 kl. 15:31
  • Betyg: 4Åt en fantastiskt varm ciabatta med kyckling, vitlök, tomat & pesto igår. Väl värda sina 55 kronor. Ska verkligen gå dit igen.

    0 0 2009-10-31 kl. 15:22
  • Betyg: 1Prego är italienska för varsågod. Där i namnet finns stämningen på Prego vid första steget in:

    Varsågod, vänta ett tag innan ni blir serverade fast jag har inget att göra.
    Varsågod, diskutera gärna era intima samtalsämnen medan jag står en halv meter bort bakom disken och stirrar.
    Varsågod, beställ husets äckligaste latte för endast 30kr.

    Till detta kan det endast anmärkas att er vaniljlatte smakade kväljningssöt pulvermedicin. Varsågod: etta.
    Pregos insida.

    2 1 2008-12-10 kl. 21:46
  • Betyg: 3Är egentligen på väg till Simons skafferi men prego ser ´varmt´ ut i ögonvrån när jag går förbi. Simons dessutom är stängt så är alternativet självklart. Det sitter en medelålders (k) i ena hörnet framför toaletten och småpratar med baristan. Beställer en chocklad och börjar snacka med fikastekarn som verkar mindre nöjd med sin latte än jag är med min chocklad, gjord på riktig chocklad för övrigt, det är nice! Fönstret darrar när dörren slås igen men jag gillar gillar det. Julpyntet är lite tacky och det finns inget Wifi, men jag skulle nog inte ha något emot att dra dit om jag är i närheten.

    0 0 2008-12-05 kl. 20:41
  • Betyg: 5Lätt ett av Stockholms bästa fik för den som gillar vällagade mackor. Köpte en Ciabatta med kycklingröra och blev glatt överraskad när föreståndaren gick ut i köket med en färsk kycklingfilé från disken och gjorde i ordning hela röran på plats med färskpressad vitlök och grejer.

    ´Det funkar inte att sälja mackor som bara är fulla av konserveringsmedel och skit´, kommenterade han efteråt.

    Som bonus erbjöds jag även att provsmaka min latte innan locket sattes på för att säkerställa att jag var nöjd med styrkebalansen i kaffet. Suveränt ställe!


    0 0 2008-10-30 kl. 19:32