Välj kartsajt: caféer

En Nypa Socker

4.4 i snittbetyg (8)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Cafekartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Beskrivning saknas.

Adress: Fleminggatan 107, 11245
Recensera En Nypa Socker...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av En Nypa Socker:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1VARNING!! Jag har aldrig varit med om ett så dåligt kundbemötande som från Sandra på en nypa socker. Hon bad aldrig om ursäkt eller gav oss en kompensation för vår bröllopstårta som blev en snackis på bröllopet på ett negativt sätt.. Har aldrig ätit en så torr tårta som var milvägar ifrån det vi fick smaka på konsultationen. JÄTTETRÅKIGT och skulle aldrig någonsin rekommendera en nypa socker till er som ska gifta er eller beställa tårta till annat tillfälle!

    0 0 2018-08-30 kl. 07:47
  • Betyg: 1Instämmer med övriga recensioner- bemötandet var under all kritik och företaget hade mage att skylla fel färg & fel smak på kunden. Omöjliga att få tag på och när vi väl fick kontakt tog de inget ansvar för vad de ställt till med!! Verkligen varning för en nypa socker!

    0 0 2018-08-01 kl. 18:32
  • Betyg: 1Inte nöjd...anlitade en nypa socker i samband med mitt bröllop. Strul med allt...

    0 1 2016-09-16 kl. 06:14
  • Betyg: 1Kan bara instämma med övriga här, otroligt dåligt bemötande och tråkig attityd efter att dem inte levererat vad dem lovat i vår tårta. Välj någon annan om ni verkligen vill få det levererat som ni kommer överens om. Väljer ni ändå en nypa socker var beredda på att det kommer att krångla och att ni kommer att få noll gehör för det!

    3 1 2015-11-19 kl. 17:16
  • Betyg: 1Kan vara det sämsta bemötande jag har upplevt. Heller aldrig varit i kontakt med en konditor som inte har kunskap att göra något utöver sina mallar.
    Vill verkligen varna för att förstöra en stor dag med att anlita dessa.

    3 1 2014-12-13 kl. 07:58
  • Betyg: 1VARNING! DÅLIG SERVICE OCH ATTITYD!!! Som tidigare talare sagt! De betedde sig som sexåringar och ber heller inte om ursäkt för att de frångår vårt avtal! Vi förskottsbetalade vår bröllopstårta och leverans. Tre dagar före bröllopet och efter ytterligare beställning från oss, meddelar de oss att de inte levererar till vår festarrangör. Pga tidigare samarbetsproblem. Vi lyckas få dem att leverera tårtan hem till oss istället, så vi får ta den vidare själva. Vi får den levererad UTAN KARTONG!? De säger att vi kan frakta den som den är i baksätet. Mycket absurd upplevelse!!!

    4 1 2014-08-30 kl. 05:05
  • Betyg: 1Har aldrig varit med om ett med oproffsigt bemötande, personalen betedde sig som om de va 6 år.
    Priserna som vi fick under konsultationen motsvarade inte de priser som vi fick i en sk offert, som vi lyckades tjata till oss efter två månader. För att göra saken ännu värre så motsvarade offerten inte vår beställning, inte ens i närheten. När vi sedan påpekade detta blev vi hotade att antingen acceptera ´offerten´ (som inte var det vi ville ha) eller betala en avgift för avbokning. Rekommenderar alla att gå till en konditor som är seriös och mer erfaren!

    9 5 2013-07-09 kl. 07:38
  • Betyg: 5Åt en fantastisk macaroon bakelse, mkt gott ekologiskt kaffe samt en härligt kundbemötande av personalen. Kan varmt rekommendera detta fantastiskt nyöppnade konditori

    5 8 2012-05-07 kl. 10:10

De som går hit besöker även:

   Espresso House
Stockholm
   Starbucks
Stockholm-Arlanda
   The Bagel
Stockholm
   BKH Café
Stockholm
   Pong Imperiet
Stockholm
   Ljunggren
Stockholm