Välj kartsajt: caféer

Ritsy Nostalgi

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Cafekartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Ritsy Nostalgi är ett nostalgicafé med den gamla känslan där man kan få en kopp kaffe, hembakt kaffebröd, Radiokaka och räksmörgås och raggarmacka och flera mackor, samt enklare maträtter så som: köttbullar och potatismos, makaronilåda, pajer, (även vegitarisk) Dricka CocaCola i glasflaska och Sockerdricka, Loranga. Vi har även en nostalgi butik med 50 tals/Rocka Billy inspirerade kläder. som vi bl.a. själva tillverkar. Samt div. nostalgi prylar, så som: plåtskyltar, tavlor, Canvas tavlor med: Elvis, Marlyn, bilar, m.m. kuddar, assessorer, CD / DVD: Rock N Roll & Rocka Billy, väggklockor med Elvis, Marlyn mfl. Samt Ulljackor från By Mårs AB Gotland. Vi har olika aktiviteter så som tema träffar och under sommaren (maj-aug) grillar vi i trädgården varannan helg i månaden. Det går att hyra caféet för privata tillställningar med catring m.m. ring och kolla med oss, så får vi se om vi kan fixa till det. 076 133 57 56 eller E-post: [email protected] Öppettider se hemsidan: www.ritsy-nostalgi.se eller FaceBook: www.facebook.com/RitsyNostalgi.cafe Om ni tänker komma i en grupp så ring och kolla först så ni kan planera in ert besök. Mvh Rita & Mats

Adress: Gamla E4:an 28, 28040 Skånes Fagerhult
Recensera Ritsy Nostalgi...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Ritsy Nostalgi:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Rita syr jättefina klänningar o kläder!!!
    Härligt 50-tals stuk!
    Nära till busshållplats vid Skånes Fagerhults kyrka. Åk dit o dröm er tillbaka till tiden då det fanns mycket tyg i kjolarna o mycket plåt i bilarna!
    Clivia

    0 0 2016-10-21 kl. 12:14
  • Betyg: 2Ett café som har potential, nu blev vi dock besvikna. Mögellukten slog emot oss när vi gick in genom dörren. Ett lite ostädat och ofräscht intryck.

    0 0 2016-09-25 kl. 09:54