Välj kartsajt: caféer

Lill-Babs Caffär

4.5 i snittbetyg (13)

MCafé där man även kan beskåda en utställning med kläder, bilder, saker med mer ur Lill-Babs långa artistliv. Hemtrevlig miljö. Sittplatser ute och inne i liten men genuin Hälsingestuga.Möjlighet att bli serverad av kändisen själv.

Adress: Turistvägen 61, 82040 Järvsö
Recensera Lill-Babs Caffär...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Lill-Babs Caffär (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Underbart mysigt café, trevlig personal, bra service och riktigt god fika och mat till bra priser! Härligt att komma till ett omtalat ställe som inte försöker leva på sitt namn, utan gör allt för att gästerna ska ha det bra! Att vi hade turen att träffa på både Lill-babs och Malin Berghagen gjorde ju inte besöket sämre =) Har ni vägarn förbi Järvsö, så är ett besök på Lill-babs Caffär ett måste!

    2 2 2009-08-10 kl. 16:40
  • Betyg: 5Mycket trevlig personal, vacker miljö och mycket fika för pengarna

    2 2 2009-08-03 kl. 21:38
  • Betyg: 5Underbart gott bröd och fika, vällagad och utmärkt mat till rimliga priser. God service, trevlig personal...Ja, allt är toppen på denna caffär. Utställningen måste man bara gå runt och titta på och tillåta sig bli nostalgisk. Ett besök är ett måste... när du besöker Järvsö! Har du tur, vilket jag hade, så kan du också få träffa Lill-Babs själv och få en kram...

    6 3 2009-07-29 kl. 21:36

De som går hit besöker även:

   Condis Bar och K...
768 meter bort
   V Street Coffee
Stockholm
   Lilla Bagis
Bagarmossen
   Javasavi
Stockholm
   Systrarna Lindqv...
Karlskrona
   Bon Coin
Stockholm