Välj kartsajt: caféer

Nybergs Hembageri och Konditori

3.8 i snittbetyg (37)

Ett riktigt klassiskt konditori med gamla tapeter och möbler och ett mycket klassiskt konditoriutbud. Vacker bevarad inredning och gammaldags stämning drar ett blandat klientel som gillar lugn och ro och prinsesstårta.

Adress: Upplandsgatan 26, 11360 Stockholm
Tel: 08-321195
Recensera Nybergs Hembageri och Konditori...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Nybergs Hembageri och Konditori:

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 1Så otroligt dåligt! Jag har allergier och ville veta vad vissa produkter innehöll. Till svar får jag att de inte rekommenderar dessa produkter. Som var flera. Då de ´trodde´ det kunde innehålla det jag inte tål. När jag bad om exakt svar fick jag veta att ngn lista med innehållsförteckning inte finns och att konditorn var ledig. Usel kundservice och det är lag på att man ska kunna få veta vad saker innehåller. Kommer aldrig mer tillbaka!!!

    1 1 2017-04-17 kl. 10:20
  • Betyg: 1Tjejen i kassan måste varit det mest otrevliga biträdet jag nånsin träffat. Hon svarade inte på tilltal och använde en väldigt nedlåtande ton mot mig, När jag frågade vad pajen innehöll? så svarade hon knappt utan sa bara nåt som jag knappt hörde.. värst av allt är var att hon även var otrevlig mot en kvinna som var före mig som klart var handikappad ( troligen en stroke)... Kvinnan vände sig mot mig och sa - den där flickan har det inte lätt? Kanske hade hon en jobbig dag? kanske stress? kanske för varmt? hon var iallafall otroligt otrevlig.. kanske bättre sjukanmäla sig en sån dag?

    0 0 2014-07-30 kl. 15:36
  • Betyg: 1Nej det var tyvärr ingen trevlig upplevelse. Vi fick inte sitta var vi ville p,g,a att de skulle städa borden vid fönstret. Innan vi var klara plockades talrikarna bort ändå var det 40 minuter till stängning. Dessutom tyckte vi att det var lite dyrt. Det var mycket bättre förut.

    0 0 2013-03-14 kl. 19:27
  • Betyg: 2Det fanns inget glutenfritt matigt och knappt något glutenfritt fika. Kaffet var sådär.

    0 0 2015-02-08 kl. 19:06
  • Betyg: 2Har varit ett bra fik, men nu får du en hyfsat dyr plastad fralla på tallriken. Du får själv ta av plasten vid bordet, servicen är mer som hos SJ än ett bra kondis. Har tappat i kvalitet - tyvärr!

    0 0 2013-03-22 kl. 22:10
  • Betyg: 2Ja så charmigt är det inte. Det har varit det. Vart stammis i ett antal år. Men det blir sämre och sämre bakverk, och det är ofta smutsigt. Trevlig personal är det. Stället överlever på gammalt renomé samt att det är det enda traditionella fiket i närheten. Med konkurenns skulle de inte klara sig. Jäkligt synd! Nybergs skärp er, lyssna på kunderna. Det gnorras en hel del bland de gamla stammisarna att bakverken blivit sämre. Kaffet har alltid vart dåligt hos er och är vida känt. Undrar vad ni gör med det stackars Monteriva brygg? Men det finns en charm - snälla se över stället!!! /Gabriel

    0 0 2008-12-29 kl. 09:31
  • Betyg: 3Bra utbud av godsaker och det är väldigt gott. Men lokalen skulle behöva en rejäl uppfräschning. Den består av slitna, nedsuttna och fläckiga soffor/fåtöljer. Det är verkligen synd för den har stor potential annars, med sin gammeldags stil. Toaletten var smutsig och det var damm/spindelnät på väggen. Det är väldigt svårt att få plats här för det är trångt och populärt, ofta när man har gått förbi har det varit knökfullt! För att ha chans till en plats måste man komma en udda tid. Många verkar sitta i timmar och ockupera med en dator. Kan man bortse från lite smuts är det ett trevligt ställe.

    0 0 2018-02-23 kl. 22:11
  • Betyg: 3Mysigt café med ett bra utbud av kaffebröd. Personalen är dock väldigt ojämn, ibland får man ett trevligt bemötande, ibland är de totalt ointresserade av sina gäster. Synd! Hade gärna kommit oftare om bemötandet varit bättre!

    0 0 2017-04-19 kl. 18:08
  • Betyg: 3Jag var ´förstgångsgäst´ på etablissemanget igår vid ca. 1800. Mkt av utbudet var då borta av naturliga skäl. Jag kan hålla med om tidigare omdömen som ´klassisk, svensk konditoristil, traditionellt fik och gammaldags, hederligt´. Miljön är ett stort plus men.....kaffet var, åtminstone tillfälligtvis tveksamt! Den inplastade räksmörgås på råg jag beställde var helt godkänd men som sagt inplastad! Vid stängningsdag 19.00 visade den trevliga men uppenbarligen trötta servicen klara tecken på att de gäster som fanns helst skulle avsluta och gå snarast! Jag måste göra ett nytt besök mitt på dagen!

    1 0 2013-09-25 kl. 02:49
  • Betyg: 3Det var ett tag sen jag var där men minnet säger mig att det var en bra fika, till ett rimligt pris, och trevlig miljö :)

    0 0 2013-01-15 kl. 00:42