Välj kartsajt: caféer

Le Petit Café

3.5 i snittbetyg (47)

Här serveras kaffe, sötsaker och enklare maträtter i fransk stil. Lokalen är ljus och fräsch så här sitter man gärna och titta på alla förbigående genom de stora fönstren.

Adress: Haga nygatan 2, 41301 Göteborg
Tel: 031-132085
Recensera Le Petit Café...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Le Petit Café (sid 5):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 2Inredningen är fantastisk och kakorna är prisvärda och ljuvliga. Tyvärr finns stora brister i personalens bemötande, inte ett enda leende brukar jag få och sist jag var där kände jag mig mest i vägen. Jag köpte även en bit fetaostpaj som storleksmässigt var ett skämt. Kvinnan som satt bredvid oss kunde inte äta sin mat då den smakade dåligt och fick varken ny mat eller pengarna tillbaks. Nej, efter att själv har jobbat 6 år i restuarangbranchen så vet jag att det inte får gå till så här. Jag hade älskat det här fiket om personalen var trevlig och tillmötesgående.

    2 0 2010-08-07 kl. 11:37
  • Betyg: 2Tråkig frukost. Ljummen smoothie, tråkig ljummen Yoggi-yogurt, surt bemötande, inte ett enda léende såg jag fast jag var vid kassadisken tre gånger, nej till svar när jag bad att få en assiett att lägga marmeladerna på, extremt söt scones, påtår kosta extra. Nej, börja med att bjuda på ett léende så kanske jag kommer tillbaka.

    2 0 2010-06-07 kl. 06:15
  • Betyg: 1Gå inte hit!!!
    Otroligt otrevlig personal. Har aldrig blivit sämre bemött på ett cafe i Göteborg under mina 50 år här. Dessutom är hygienen dålig.

    0 0 2019-04-16 kl. 07:42
  • Betyg: 1Var först glad över att hitta ett fik längs Haga som inte var fullproppat. Men salladsbuffén visade sig vara utan sallad (grönt/blad) samt uppskattad av flugorna. Min vän köpte soppan som trots att den var i en värmande behållare var kall. Köpte en kopp chai och fick själv hälla ut en del av vattnet för att hålla på lite mjölk. Besticken till buffén såg tveksamt rena ut och slutligen; tonfiskmackan jag köpte bråkade med mig tills morgonen därpå :/ och om jag vetat att den innehöll ett lass majonäs (förslagsvis m.h.a. Någon form av lapp) så hade jag valt något annat

    1 0 2014-01-20 kl. 13:22
  • Betyg: 1Gick dit efter rekommendation ifrån min äldre syster, men blev dessvärre besviken.
    Den enorma blåbärsbullen bestod mer av kladdig fyllning än ´bulle´, vilket gjorde den svår och kladdig att äta, samtidigt som bemötandet var smått nonchalant.

    Tyckte dessutom synd om det skrattande turistparet bredvid mig som fick sina glas och tallrikar nedsvepta i en plastbunke av den otrevliga servitrisen..

    1 0 2011-08-01 kl. 17:46
  • Betyg: 1Jag kommer inte att gå dit mer, då stället verkligen gått ner sig under de senaste åren. Har ändå gett det en chans, men efter att ha fått gamla kakor (smakade som förra veckans) och alltid blir lika besviken på personalens arroganta attityd och röran därinne, så kommer jag inte att gå tillbaka mer. Synd, för spanläget är bra och inredningen mysig.

    3 0 2011-01-02 kl. 15:56
  • Betyg: 1Har alltför länge gått dit trots att jag alltid mötts av samma otrevlighet som alla andra kunder. Idag var dock sista gången: mannen bakom kassan kunde inte växla min hundring utan skulle komma ut med en 50-lapp. Det gör han inte... när jag fikat klart och kommer fram till kassan frågar han ´Yes, can I help you?´, jag sa: ´Yes, as a matter of fact you can. You can pay me back that 50 kronor you own me´ men tänkte: ´Le Petit my a**, Tres Fi*t-igt it is´. Gå inte dit!

    2 0 2010-10-23 kl. 17:31

De som går hit besöker även:

   Café Konditori K...
132 meter bort
   Biscuit
420 meter bort
   Café Con Leche
370 meter bort
   Da Matteo Torref...
721 meter bort
   Da Matteo i Vikt...
870 meter bort
   Bar Centro
1209 meter bort

Andra caféer i närheten:

De som gillar Le Petit Café gillar även:

   Caféva
Göteborg
   Flickorna Kanold...
Göteborg
   Berzelii Choklad
Göteborg
   Bar Centro
Göteborg
   Alvar och Ivar S...
Göteborg
   Magasin 11
Göteborg

Visa alla caféer nära...