Mehrans Cafe och Konditori
Ett café i 70-tals stuk. Svenska bakverk, bröd och kakor, men också persiska specialiteter. Fick äran att få GP:s pris för bästa semlan år 2010. Öppet alla veckodagar till 1900.
Adress:
Radiotorget 2,
42133
Västra Frölunda
Tel:
031-456018
Recensioner av Mehrans Cafe och Konditori (sid 3):
Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg
De som går hit besöker även:
Andra caféer i närheten:
- Le Croissant
- Högsbo Kiosk och...
- Lagat och klart
- Erikshjälpen Frölunda
- Espresso House Frölunda T...
- Café Erik
- Johnséns Konditori
- Gunnebo Slott Kaffehus & ...
- Triumf Glass & Godis
- Subway - Frölunda Torg
Betyg: 5synd att sämlorna bara är en säsongsbakelse. Men petit-choux:erna är också en dröm.
0 0 2012-02-21 kl. 09:29Dom är i världsklass!!!
Betyg: 5Utmärkt service, exceptionellt goda bakelser och olika bröd
0 0 2012-02-18 kl. 09:52Betyg: 5De har lika fantastiskt goda semlor i år också! :-)
2 2 2012-02-16 kl. 09:08Betyg: 5Bästa semlan i sta´n och väldigt trevlig betjäning.
0 0 2012-01-19 kl. 18:20Barnens favoritkondis :-)
(Deras favorit här: Vaniljbomb :-)
Betyg: 5Riktigt bra konditori, underbart gott bröd, och semlorna är bäst i stan!
0 0 2012-01-05 kl. 06:47Betyg: 5Fantastisk service med stans trevligaste konditor!
2 0 2011-09-24 kl. 14:23Mehran har alltid ett leende när man kommer och det märks verkligen att han älskar det han gör.
Betyg: 5Vilka bakverk! Här är de både goda och stora. Magnifico!
2 0 2011-02-13 kl. 00:00Betyg: 5100209 Här finns Göteborgs bästa semla - www.gp.se Det kan jag bara skriva under på, så goda semlor jag fått genom åren, grattis Mehran till framgången! Goda persiska kakor, tårtor i två våningar, snabb betjäning, lång erfarenhet. Mehran (förnamn) Badri (efternamn) är innehavaren och konditorn.
2 0 2010-10-15 kl. 16:11Betyg: 5Bästa semlan i ´stada´ ..fina råvaror och härlig personal,hit måste du ta dig för att smaka på under(bak)verket. mums!!
0 1 2010-03-04 kl. 11:56Betyg: 5Grattis Mehran ! Bästa semlan i Göteborg ..det är du verkligen värd efter alla års kämpande med att hålla så hög kvalité.
1 0 2010-02-09 kl. 06:43