Välj kartsajt: caféer

Språkcaféet

3.5 i snittbetyg (22)

På Språkcaféet kan du fika och äta lättare lunch samtidigt som du övar dina språkkunskaper. De olika språken har sina egna dagar och kvällar. Blandad publik med en mängd olika nationaliteter och åldrar. Caféet innehar fullständiga rättigheter och en uteservering.

Adress: Esperantoplatsen 9, 41119 Göteborg
Tel: 031-7742150
Recensera Språkcaféet...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Språkcaféet:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Vi är några vänner som besöker caféet några gånger i månaden. Mest för att det känns hemma, personalen är sig själva o går inte in i roller som betjänter, älskar det!
  Maten är underbar och man bör testa deras bulgur. Detta är ett café o inte en restaurang men tycker ändå maten håller restaurangstandard.
  Är man i Göteborg måste man besöka detta genuina café.

  0 1 2018-10-23 kl. 09:07
 • Betyg: 1Gå inte hit! De skriker på barnfamiljer (med sovande barn i vagn) när familjen ifrågasätter kvalitén på maten. Pasta med kyckling och het currysås var knappt ljummen och mikron hade hörts plinga i bakgrunden. Salladen var så trött så bladen slokade (med rötter kvar på bladen!), tomaten kylskadad, ägget så blekt så man undrar om räkmackan ens var gjord igår och räkorna hade bajssträngen kvar. Ägaren står och skriker på familjen bland gäster istället för att hantera allt civiliserat och professionellt. Här värdesätter man varken kvalité eller gäst. Bör undvikas!

  0 0 2018-09-10 kl. 17:59
 • Betyg: 1Kör bort folk under lunchtid för att ´man har datorer´ som har upp för mycket plats för att få plats med så många betalande kunder som möjligt. Vidrigt beteende

  0 1 2018-02-26 kl. 11:21
 • Betyg: 1Mycket oprofessionellt bemötande av en man (chef?). Blev utskälld för att jag försökte stoppa servitrisen (med min röst) från att lägga sonens chokladboll på samma tallrik som min dotters som har celiaki (glutenintolerans). I en uppgiven suck slog jag handflatan mot bänken när chokladbollen lades på tallriken. Han skällde ut mig och jag fick inte en syl i vädret för att förklara mig. Borde gått på fläcken, men satt och led genom besöket med tårarna nära, för barnens skull. Har skickat två mail till caféets mailadress och inte fått någon respons överhuvudtaget.

  0 1 2017-06-26 kl. 19:03
 • Betyg: 1De är inte rädda om sitt rykte. Mycket oprofessionellt bemötande, luras med maten och pratar skit om sina gäster. Otroligt att ägare personal inte tar sitt förnuft till fånga och byter bransch.

  0 1 2016-09-10 kl. 16:36
 • Betyg: 2superkul vid språkborden men personalen verkar inte vilja gilla att ha gäster där? jag har blivit konstigt och otrevligt bemött flera gånger och sett andra bli utskällda.

  0 0 2016-04-07 kl. 22:53
 • Betyg: 1Håller med föregående talare. Beställde en pastarätt där en viktig ingrediens saknades när jag fick maten. Jag påtalade detta till en stressad servitris som sa att hon skulle kolla upp det. 5 minuter senare har hon glömt mig och jag får fråga igen, får ett dåligt bemötande och väljer att prata med någon annan i personalen som ser mindre stressad ut. Denne erbjuder en påfyllning till mig och min vän (inget som jag bett om), och jag tackar jag till det. Väl inne börjar servitrisen och den unga mörka tjejen i kassan säga att jag inte ska få någon påfyllning. Tråkigt bemötande!

  0 0 2015-04-19 kl. 08:57
 • Betyg: 1Mycket dåligt bemötande av den unga mörka tjejen i kassan då jag nämnde att salladen var slut för andra gången när vi var där 6 personer på lunch. Svaret var , jag har hört det och så blängde hon surt. Vi reagerade allihop på det dåliga bemötandet

  0 0 2015-03-05 kl. 20:43
 • Betyg: 1Var där och bad om att få köpa pålägg löst till mitt barn eftersom hon inte kan äta smörgås eller något annat på menyn. Det brukar alltid gå bra på andra caféer att beställa macka utan macka. Nä då började mannen (chefen?) gapa och vägrade lyssna. När jag tillslut beställde en macka för att ta bort brödet, då gick det plötsligt att lägga till löst pålägg och betala extra för det. Men jag fick ju fortfarande slänga en hel macka i onödan. Verkligen inte allergivänligt.
  Under hela besöket såg vi även hur han skällde på och talade nedlåtande med personalen. Första och sista gången jag gick dit.

  0 0 2013-12-12 kl. 08:09
 • Betyg: 3Superfin uteservering! Men varken kaffe, kaffebröd, smörgåsar eller lunchen är att trakta efter. Standardnivå, med enstaka saker som är något bättre (välfylld briemacka!) och andra som drar ner (tråkigt kaffe).

  Spännande koncept för de som vill öva på sina språkkunskaper, och det är väl den enda anledningen att gå hit.

  0 0 2013-09-21 kl. 07:15

De som går hit besöker även:

   Le Pain Francais
1364 meter bort
   Brunos Espresso
876 meter bort
   Castellet
868 meter bort
   Biscuit
554 meter bort
   Brogyllens Kondi...
599 meter bort
   Café.Kultur
1285 meter bort