Välj kartsajt: caféer

Kaffestugan Hjälmargården

3.2 i "vägt snittbetyg" (4)

Kaffestuga med anor från 1700-talet vid Hjälmarens strand. Hembakt bröd, glass, våfflor.

Adress: Hjälmargården, 64395 Vingåker
Tel: 0151-730980
Recensera Kaffestugan Hjälmargården...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Kaffestugan Hjälmargården:

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 2Man ska nog akta sig för att åka hit när det är aktiviteter på gång. Idag skulle vi fika, en av oss valde en smörgås, den andra tog en äppelpaj. Kaffet var slut och inget blev klart förrän äppelpajen var uppäten. Bestick, servetter och vatten i tillbringaren saknades också och fylldes inte på under vårt besök där. Vi tog, utan att någon såg det, en Loka och delade på i stället för kaffet vi aldrig fick, plus två godbitar från kaffebordet. Detta fick uppväga det vi betalt för, men inte fått.
    Dessutom finns bara räckmacka på tekaka!Hemskheter! Kom igen med lite bättre bröd så höjs betyget!

    1 0 2012-08-04 kl. 17:36
  • Betyg: 1Skulle fika där idag 14/8 på em. åkt från katrineholm. Valde på glassmenyn som satt uppe , travade in och möttes av en tom glassdisk. Smetigt i glassdisken, glass, rån, smulor på golvet trots det bara var våra två familjer där inne. Tid borde funnits till att städa upp, tagit ner skylten som satt utanför om att det var ett glasscafe samt plockat ner menyn från dörren. När vi gick mötte vi flera familjer som också tänkt fika där. Bedrövligt illa skött. Dålig planering då klockan inte ens var 15.00. Är det så ni vill möta era kunder ?. Ingen bra reklam för er.

    0 0 2022-08-14 kl. 17:34
  • Betyg: 5Helt underbart att komma hit och ta sej en ´hembakat´ fika, sitta ute under en ek om det är soligt och varmt eller inne i ´stugan vid sämre väder. Hjälmarens vatten bara några meter ifrån. Här kan man även få sej en stor läskande glass och svalka sej med. Återvänder flera ggr varje sommar.

    1 0 2012-05-15 kl. 13:28
  • Betyg: 4Vi käkade dagens lunch där (restaurangen var abbonerad) och det väl en ganska normal lunchtallrik. Hemlagat och gott. Man fick själv förse sig med grönsaker, bröd, dricka och varmrätt. (Panerad rödspätta eller stekt fläsk med löksås, 85kr. Juli -11.)
    Trevlig personal, underbar utsikt och vi återkommer under sommaren för att testa glassen och det hembakta fikabrödet!

    Väl värt en utflykt!

    1 1 2011-07-06 kl. 15:36