Välj kartsajt: caféer

Fröken Jennys Restaurang och Café

2.6 i snittbetyg (14)

Restaurang och kafé, beläget alldeles intill Göta Kanal och bron. Öppet maj till september. Uteservering under tak, infravärmelampor och filtar finns vid svalare väder. På hörnan mot gatan en avdelning för glassförsäljning.

Adress: Stjärnorpsvägen 11, 59077 Vreta Kloster
Tel: 013-60855
Recensera Fröken Jennys Restaurang och Café...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Fröken Jennys Restaurang och Café:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 2Mycket trafik på vägen utanför, trångt och bökigt på kafét. Långa väntetider. Jag föredrar lite lugnare ställen. Cafét från gatan 26 Aug 2016. Mycket trafik på gatan 26 Aug 2016.

  0 0 2016-09-02 kl. 08:59
 • Betyg: 2Lunch idag torsdag, alldeles för lång väntetid. Inte okej att behöva vänta i en timme på att lunchen ska bli färdig! När barnen bad om en extraläsk som kompensation blev de dåligt bemötta av servitrisen och ingen kompensation dök upp. Dit går vi inte igen!

  0 0 2014-06-12 kl. 13:32
 • Betyg: 1Var där i onsdags med min familj. Min son gillar verkligen inte grädde men ville ha en glass på menyn, vi bad om att få byta grädden mot mjukglass snällt, nej det fick man inte! Min son valde en annan glass( ledsen och besviken) och den fick han mjukglass på. Trist service! Glassen var ju trots allt ganska dyr.Besviken kille med fel glass

  1 1 2013-07-26 kl. 19:25
 • Betyg: 5Jättebra mat och fin service vi kommer gärna tillbaka!!Väldigt trevlig personal och vi kände oss varmt bemötta!

  1 0 2013-07-08 kl. 10:18
 • Betyg: 5Jättebra mat och fin service vi kommer gärna tillbaka
  Med vänliga hälsningar gänget från Väddö vi med den Engelska bulldoggen som också fick vara med

  2 0 2013-07-06 kl. 19:41
 • Betyg: 5Var på fröken Jennys häromveckan och åt utsökt oxfilé och frugan tog röding.
  Väldigt trevlig personal och vi kände oss varmt bemötta!

  Läste omdömena som pekar mer eller mindre åt det negativa, då jag kände att det var bäst att kolla upp det med egna ögon!
  Jag tycker helt tvärtom!
  Tycker att man
  Måste även ge positiv energi när
  Man förtjänar det. :)

  Synd att det är så sent på säsongen för hade velat hinna dit ännu en gång. Men vi ses nästa sommar!

  4 0 2012-08-24 kl. 13:05
 • Betyg: 1Vi blev jättebesvikna på besöket på Fröken Jennys. Vi frågade snällt om vi fick sitta vid ett bord, men blev åthutade att stå vid skylten. Sedan fick vi vänta nästan en timme på våra två rätter, varav en sallad. Det kan väl vara ok att vänta om man får en förklaring eller kanske ett leende av personalen, så man känner sig sedd och välkommen. Men inget av detta gavs. Maten var god när vi väl fick den. När vi skulle betala märkte vi att vi det blev dyrare än vad som stod i menyn. Förklaringen var att det var feltryck i menyn. Trots detta fick vi inte pengarna tillbaka!! Vi kommer ej åter!

  1 1 2012-08-19 kl. 17:36
 • Betyg: 1Ett långt krulligt hårstrå i glassen orsakade varken en ursäkt, kommentar ny glass eller priskompensation hos servitören.
  Vi bad också på ett tidigt stadium om matmenyn. Fick påminna servitören som glömt bort det. När vi sen skulle beställa hade köket stängt. Varför går man inte ut till gäster som sitter med en meny, talar om att köket snart stänger och frågar om de vill beställa innan ?! Upplevde personalen som oengagerad och oproffsig. Med de priserna maten höll, kräver man en högre standard på allt.

  Rekommenderar Kanalkrogen tvärs över gatan. God mat och proffsigt bemötande.

  4 0 2012-08-16 kl. 17:03
 • Betyg: 5Jag har varit ofta på Jennys ,och jag förstår personalen att dom blir irriterade på alla gäster som bara kliver in i restaurangen , och det gör man aldrig på någon annan restaurang vad jag vet , man blir till bjuden ett bord så man kan gå och sätta sig . Till personalen stå ut det finns alltid någon , varje dag som gnäller ,men jag tycker att ni är underbara som står ut ... en stammis :)

  0 2 2012-08-13 kl. 21:26
 • Betyg: 2Måste tyvärr instämma med tidigare kommentarer. Personalen är inte särskilt trevlig. Det är sällan man hör restaurangpersonal skrika och gorma åt sina gäster men här hände det flera gånger under vårt besök (t ex när någon gäst begick det grova brottet att missa skylten ´invänta bordsplacering´ som var placerad i knähöjd bakom en dörr). De är inte heller särskilt flexibla: att t ex be om att få ta bort något ur en rätt eller be om en halv portion till ett litet barn accepteras inte.

  Ta med en picknickkorg istället, det blir garanterat en trevligare upplevelse.

  2 1 2012-08-13 kl. 20:27

De som går hit besöker även:

   Tallbo Café
Bålsta
   Chaikhana
Stockholm
   Dahlbergs Café
Linköping