Välj kartsajt: caféer

Peters Konditori

3.7 i "vägt snittbetyg" (2)

Hos oss hittar du allt från grova stenugnsbakade surdegsbröd till chokladpraliner. Vårt breda sortiment håller hög kvalitet och alla våra produkter tillverkas på plats. Matbröd är en av våra specialiteter, tårtor en annan. Peters konditori är första generationens familjeföretag och drivs sedan 1996 av oss, Peter och Christin Halldén. Du hittar oss vid Skrea strand i Falkenberg, där vi hoppas att du ska känna dig välkommen och få möjlighet att njuta av våra bröd, tårtor, konditorivaror och praliner.

Adress: Hjortvägen 2, 31141 Falkenberg
Tel: 0346-80586
Recensera Peters Konditori...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Peters Konditori:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Mycket bra konditori med många sorters goda kakor som med fördel avnjutes annorstädes eftersom lokalen mest påminner om en Finlandsfärja.

    0 0 2011-08-08 kl. 19:28
  • Betyg: 4Efter att ha köpt kaffebröd från Peters under en veckas tid kan jag konstatera att detta är ett konditori som tar bakandet på stort allvar. Rikt och varierat utbud av mycket hög kvalitet. De har alltid flera sorters mazariner inklusive en del egna innovativa skapelser som rabarbermazarin. Brödet intas dock med fördel på annat håll, mysfaktorn är nära noll vilket drog ned betyget.

    0 0 2011-07-31 kl. 08:32

De som går hit besöker även:

   Stålboms
2734 meter bort
   Kometen
Göteborg