Välj kartsajt: caféer

Butik och Café Tycke och Smak

4.5 i "vägt snittbetyg" (3)

Dinkelvåfflor med kräftstjärtar eller lax, kallrökt skinka. Frasvåfflor med annorlunda tillbehör. Små och stora smörgåsar, bullar, muffins, cookies, bärpajer med mera. Kaffe, te, saft och läsk.

Adress: Svabesholms Gård, Svinaberga, 27735 Kivik
Tel: 0414-70155
Recensera Butik och Café Tycke och Smak...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Butik och Café Tycke och Smak:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Mysigt, trivsamt och härlig atmosfär med fantastiska dinkelvåfflor. Vi kommer tillbaka nästa gång vi har vägarna förbi. En ny tradition. Kul med alla kalorifria doftljus med för en gottegris som jag. :)

  1 0 2011-08-10 kl. 19:49
 • Betyg: 5Butik med stort sortiment av heminredning. Älskar Yankee Candles och på Tycke och Smak finns dofter för alla tycken och smaker. Caféts utbud av otroligt goda mackor och våfflor gör det väl värt ett besök. Trevlig atmosfär och gott bemötande gör att man gärna kommer tillbaka flera gånger.

  1 0 2011-08-07 kl. 17:51
 • Betyg: 5Det är ett måste att äta där . En balanssmak på alla smaker och röror dom gör till sina mackor och det är det godaste jag har ätigt . Dom tänker verkligen på sina kunder mycket trevlig personal jag kör dit nästan dagligen för deras mackor och kakor plus att dem säljer lite andra fina saker med som tex te, doftljus av bra kvalitet lite smått och gott kan jag säga .
  Jag rekomendera verkligen att åka dit ni blir inte besvikna
  MVH Håkan j
  Ägaren är så hjälpsam till sina kunder . Ägaren till vänster och Marie till höger Kolla in dessa goda tryffel av olika smaker mycket goda

  3 0 2011-08-06 kl. 06:06