Välj kartsajt: caféer

Cafè Bellevue

4.2 i "vägt snittbetyg" (3)

Café Bellevue som ligger på Torekällbergets och kanske Södertäljes högsta punkt försöker bevara allt det genuina från den gamla tiden i både färg och form. Väggarna pryds med gamla bilder och målningar för att påminna gästerna om den tid som varit. Vid tillfällen blir Café Bellevue ett musikcafé då olika artister kommer och framträder här. Utställningar från konstnärer och fotografer arrangeras också.

Adress: Torekällberget, 15145 Södertälje
Tel: 08-55016907
Recensera Cafè Bellevue...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Cafè Bellevue:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 2Inte mycket till utbud i matväg; standard barn-kost (korv m bröd, pannkakor, köttbullar). Vi provade köttbullarna och ´farmarbiffen´. Den senare fick även den bytas ut till köttbullar då den var så seg att den inte gick att äta. Köttbullarna var väl acceptabla, pulvermoset smakade jag bara på och rörde inte därefter. Kaffet var rätt blekt och bakelsen var väl ok.
  Det är mkt möjligt att kvalitén ökar något under sommarsäsongen, men om du letar efter mat och fika i södertälje under vintern så skulle jag undvika torekällberget. Mkt tråkigt.

  0 0 2016-12-30 kl. 14:00
 • Betyg: 5Väldigt gott hembakt fikabröd, speciellt lussekatter.

  0 0 2014-11-08 kl. 06:35
 • Betyg: 5Jag besöker ofta denna café för att äta den härliga smaskiga hembakade lingonpajen med vaniljsåsbild 1 Delikatesser Hembakade Bullar och Moccaruta Hembakt blåbärspaj Dukat för Studentfest barnkalas balkongen bild 4 bild 3 bild 2

  1 0 2014-11-04 kl. 07:35

Andra caféer i närheten:

De som gillar Cafè Bellevue gillar även:

   Café Étoile
Södertälje
   Coffehouse By Ge...
Skärholmen
   Tidermans på Mäl...
Södertälje
   Waynes Coffee
Södertälje

Visa alla caféer nära...