Välj kartsajt: caféer

Bageri Passion

3.8 i snittbetyg (13)

Bageri passion är ett litet privatägt stenugnsbageri med både matbröd, konditorier samt paliner. I lokalen finns möjlighet att dricka kaffe (även espresso).

Adress: Landsvägen 45, 17265 Sundbyberg
Tel: 08-281153
Recensera Bageri Passion...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Bageri Passion (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Bästa caféet i Sumpan! Inte ett ställe att sitta och långfika på (för litet) utan snarare för att köpa hem. Gott matbröd, har beställt tårtor flera gånger, mycket goda. Favoriten är deras sockerkringlor, enda nackdelen är att de ofta är slut... Har alltid blivit trevligt bemött.

    2 0 2012-09-11 kl. 09:12
  • Betyg: 4´Bra bageri och speciellt damen Sussi som alltid är glad och trevlig när man kommer.Däremot den andra mörka damen är alltid sur,så man undviker att handla när hon jobbar.

    1 0 2012-04-26 kl. 16:48
  • Betyg: 3Har bra matbröd men en del av konditorivarorna är för mycket av industribageri för min smak. Kanelbullarna är Ok men knappast mer (men smaken är ju olika). Kul att man kan köpa hemgjorda praliner.

    Kaffet är Ok men inte mer. Eftersom det är så trångt så sitter man ´i kön´ vid de tre borden så det är mer av ett ´nöd-café´ än något man går för att läsa en bok en halvtimme.

    Skulle få en stjärna till om inte personalen verkade så sura hela tiden (ibland tror man att kunder är det sista dom vill ha i butiken)

    3 7 2012-01-03 kl. 22:14

De som går hit besöker även:

   Saturnus Café
Stockholm
   Fotografiskas ca...
Stockholm
   Café Notholmen
Tyresö
   Berns Salonger, ...
Stockholm
   Haga Forum
Solna