Välj kartsajt: caféer

Le Pain Francais

2.8 i "vägt snittbetyg" (4)

Cafékonceptet Le Pain Francais finns nu även i köpcentret Allum i Partille. Liksom de andra caféerna i kedjan är det med inspiration från Frankrike.

Adress: Kyrktorget 19-21, 43333 Partille
Recensera Le Pain Francais...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Le Pain Francais:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Mycket trevlig miljö på övervåningen! Det är dock det i särklass bästa m detta cafeet. Helt överfullt med disk på i stort sett varenda bord när vi kom dit! Det tog en timme (från när vi kom dit, vem vet hur långt tid innan) innan ngn personal plockade bort nåt. URDÅLIGT! Då såg vi att de gick o lullade på undervåningen utan knappt några gäster, så mkt att göra hade de inte. Besticken var dessutom smutsiga så vi fick säga till. Rätt tråkiga o smaklösa bakverk o mackor, förutom räkmackan som är väldigt god.

    0 0 2014-06-14 kl. 07:15
  • Betyg: 5Jag har varit på många köpcenter med min man och barn, jag kan säga att detta fik är något av det trevligaste jag varit på. De har massa roliga bakelser, bröd, mackor osv. Miljön är hur fräck som helst och personalen är supertrevliga trotts att det är mkt att göra!
    Detta fik är ett måste.

    Kajsa O

    0 0 2012-08-23 kl. 22:34
  • Betyg: 2Som vilket café som helst, inget ut över det vanliga. Ganska dyrt och kanske inte riktigt värt sitt pris.

    0 1 2012-03-26 kl. 17:22
  • Betyg: 3Kedjan Le Pain Francais växer, på gott och ont. Utbudet är brett och bra och lämpar sig för såväl en snabbfika som en fullvärdig lunch. Caféet i Allum har kanske inte den bästa miljön, eftersom det ligger mitt i en galleria, Det blir lätt lite stökigt och rörigt. Dock helt godkänt för att finnas i ett köpcentrum.

    0 0 2012-02-07 kl. 15:25