Välj kartsajt: caféer

Annas Hembageri

2.5 i "vägt snittbetyg" (1)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Cafekartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Hembageri inrymt i ett gammalt torp som endast bakar ekologiskt matbröd och kaffebröd gärna med surdeg. Det finns möjlighet att fika i det gamla köket eller utomhus när vädret tillåter.

Adress: Marielundsgård 2, 64792 Mariefred
Tel: 0159-31818
Recensera Annas Hembageri...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Annas Hembageri:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Ett bageri med några få bord i ett torp. Mysig trädgård med trädgårsmöbler och torpare känsla. Väl bakat och en ljuvlig doft från bageriet, inte så stort sortiment av kakor. Ett stort plus för kaffe i vackra koppar.

    0 0 2016-07-13 kl. 11:40
  • Betyg: 55 stjärnor för brödet och kanelbullarna. Här bakas det och säljs färskt över disk. Cafédelen består att ett litet torparkök och ett rum, litet men det brukar finnas plats. På sommaren kan man sitta ute. Det är inte cafédelen som får det höga betyget utan det som bakas. Väl värt ett besök.

    0 0 2012-10-27 kl. 13:20
  • Betyg: 4Det här är egentligen inte ett café i ordets rätta bemärkelse utan riktigt trevligt bageri som bakar mycket gott matbröd och ett alldeles fantastiskt gott kaffebröd. Utbudet är inte stort men det som finns är absolut nybakat och underbart gott. Brödet köper du i bageriet och kaffe, te eller saft till barnen tar du själv i det gamla torpköket där du också kan sitta om det är fullt i storstugan. Dessutom blir du mycket väl mottagen och omhändertagen av Anna och övrig personal. Väl värt ett extra stopp!

    0 0 2012-02-21 kl. 12:24

De som går hit besöker även:

   Sofia i Parken
Strängnäs
   Bar Del Sole
Hägersten
   Cafe Blå Katten?...
2368 meter bort
   Två Goda Ting
2309 meter bort
   Printz Bageri
Stallarholmen