Välj kartsajt: caféer

Café Smultronstället

2.3 i "vägt snittbetyg" (3)

Café Smultronstället hittar du på Bergmancentret på Fårö. Bergmanpraliner och matiga smörgåsar serveras med kaffe från mikrorosteriet Stockholm Roast. Blocks brygg samt Döden espresso är varsamt specialrostat för Café Smultronstället, med inspiration från Ingmar Bergmans Det sjunde inseglet. Du kan självklart köpa med dig kaffet i våra specialdesignande påsar, den perfekta sommarpresenten! Vi erbjuder dessutom utvalda varor från Gysinge, centrum för byggnadsvård.

Adress: Fårö Svens, Bergmancenter på Fårö , 62466 Fårö
Tel: 0737020383
Recensera Café Smultronstället...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Café Smultronstället:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 1Har sällan sett på maken till hopplöst kafé. Utbudet var skralt och hutlöst dyrt. När jag frågade efter pannkakorna för 50kr (55 med grädde) fick jag ett kort och snudd på irriterat svar, ´Slut.´ av tjejen i kassan som himlade med ögonen och såg ut att verkligen inte vilja vara där.
  Den högljudda lokalen stämmer inte överens med bilderna, utan bestod istället av ett vitt, kalt rum med låg till tak, minimal kassa och några tråkiga bord. Vi beslöt oss för att åka till bensinstationen och fika istället.(!)

  Trist att ett av de bästa lägena för café på Fårö missbrukas så!

  1 0 2016-06-28 kl. 17:51
 • Betyg: 3Gott men dyrt. Vi åt lunch som var god, men fick betala dubbla priset för att få två pannkakor extra, dvs nästan hundra spänn för fyra pannkakor. Girigt!

  2 0 2015-08-09 kl. 15:18
 • Betyg: 2Lika trist som att vänta på att en försenad bio ska börja. Ordinärt kaffe men väldigt god äppelkaka. Bilderna ovan stämmer inte, nu ser det tyvärr tristare ut.

  1 0 2015-07-30 kl. 14:56