Välj kartsajt: caféer

Millesgården Lanthandel

3.4 i "vägt snittbetyg" (3)

Millesgården är ett museum med antiksamling, skulpturpark, konsthall och restaurang. Millesgårdens lanthandel ligger på en av de många terrasserna i skulpturparken. Här serveras luncher och hembakade läckerheter till kaffe eller the och har fullständiga rättigheter.

Adress: Herserudsvägen 32, 18134 Lidingö
Tel: 08-4467593
Recensera Millesgården Lanthandel...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Millesgården Lanthandel:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Dyrt men toppen! Rekommenderas. Ekologiskt och närodlat med bästa råvaror. Härligt på sommaren på terassen.

    0 0 2017-01-21 kl. 07:59
  • Betyg: 4Hade olyckan att vara där en dag när det regnade konstant.Musseet väl värt ett besök.Kommer gå dit flera gånger. Cafeet besökte jag för att äta lunch.Åt fiskrätten och det var väldigt gott.Lite liten portion,få potatisar.Var hungrig efteråt trots att jag är liten i maten.Fick fylla på med det goda brödet.Vet inte om kaffe ingick men jag drack en kopp iaf och det var ett bra avslut på en god men dyr lunch.Hoppas på bättre väder nästa besök.Rekommenderas.

    0 0 2015-08-30 kl. 14:37
  • Betyg: 3Café och lanthandel med blandade delikatesser. Fantastiskt stor och fin uteservering. Vi var där en solig dag när det var gott om folk i Millesgården och caféet kändes inte riktigt dimensionerat för detta. Trots att uteserveringen knappt var halvfull tog det mycket lång tid i kö innan vi kunde beställa. Priserna är långt över medel för ett café i Stockholmsområdet. Allt vi beställde smakade bra.

    0 0 2015-05-12 kl. 05:27

De som går hit besöker även:

   Ljunggren
Stockholm
   Albert & Jacks
Stockholm
   Café Gateau Lidi...
484 meter bort
   Lugnets Café
Stockholm
   Fotografiskas ca...
Stockholm
   Tehuset
Stockholm