Välj kartsajt: caféer

Kafé Radiokakan

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Cafekartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Kafé Radiokakan i Nynäshamn slog upp portarna 22 juli 2011. Radiokakan är ett fik i gamla badhusets lokaler med mycket nostalgikänsla. Här hittar du en miljö som väcker många minnen. All inredning är från 50-, 60- och 70-talet, det saknas varken enarmad bandit med 25-öringar eller fungerande jukebox - 1 krona/låt. I kafét serveras kaffe och hembakt bröd med vissa recept hämtade från dessa år. Har alltifrån chokladboll, bullar och bärpajer till matiga mackor, bland annat storsäljaren ägg och ansjovismacka. Eller varför inte en hemgjord paj med sallad? Ett måste är förstås att prova radiokakan, en klassiker från 50-talet.

Adress: Vikingavägen 39, 14940 Nynäshamn
Tel: 08-52013200
Recensera Kafé Radiokakan...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Kafé Radiokakan:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Härlig nostalgi! Ok macka och gott kaffe.

    0 0 2017-06-18 kl. 11:39
  • Betyg: 2Ett ställe jag verkligen VILL gilla. Jätteroliga LP-skivor, serietidningar och annat från gamla tider. Trevlig personal och låga priser. Men tyvärr. Vi beställde tre olika kakor och alla var torra.

    Personalen var snabba att duka undan när vi gick och kikade så vi kom tillbaka till tomt bord fast det bara fanns en annan grupp gäster där. Inget ställe jag kommer att komma tillbaka till p g a de torra bakverken. Men en upplevelse att ha sett.

    0 0 2014-03-10 kl. 10:21
  • Betyg: 5Härlig personal, skön stämning, jättegoda kakor och stans godaste kaffe! Toppen helt enkelt. Massa fina gamla saker och bilder.
    Gör ett besök i den lilla butiken och museumet när du ändå är där. :)
    Radiokaka och kaffe :)

    0 0 2013-09-23 kl. 12:57

De som går hit besöker även:

   Skärgårdscafét N...
1202 meter bort
   Konditoriet
830 meter bort
   Ösmo Plantshop
Ösmo
   Ljunggren
Stockholm
   TM Bagarstuga
Västerhaninge
   Stavsnäs Hembage...
Stavsnäs

Andra caféer i närheten:

De som gillar Kafé Radiokakan gillar även:

   Kråkvilan Café o...
Örsundsbro
   Taste of Africa
Hedesunda
   Bar italia
Göteborg
   Widtsköfle Café
Kristianstad

Visa alla caféer nära...