Välj kartsajt: caféer

Nibble Gård

3.6 i "vägt snittbetyg" (4)

Ett litet café två mil söder om Enköping. Allt kaffebröd är hembakat och man kan även hitta matpajer, smörgåsar och plättar. I samma hus finns en liten butik med mat och heminredning. Utanför kan man slå sig ner i en trädgårdsmöbel och njuta av trädgården, lugnet och solen.Det finns även olika djur att titta på, till exempel höns, kaniner och grisar.För öppettider se hemsida www.nibblegard.se

Adress: Kungs-Husby Nibble, 74599 Enköping
Tel: 0171-8705807031478
Recensera Nibble Gård...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Nibble Gård:

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 5En sommar favorit! Äppelpaj med vaniljsås och gott svart kaffe i skogsmiljö. Passa på att ta en promenad i den utmarkerade skogsstigen och köp med någon av dom goda marmeladerna som kan köpas i caféts butik

    0 0 2015-11-08 kl. 16:45
  • Betyg: 5En riktig liten idyll. Trevligt café med bra utbud av lättare rätter och gott kaffebröd. En liten butik finns med heminredning, saft, marmelad, kryddor mm För barn finns kaniner, höns och grisar att titta på.
    Ett perfekt utflyktsmål en härlig sommardag.

    1 0 2014-07-29 kl. 21:02
  • Betyg: 1Nä fy! Fruktansvärd service! Sur personal som knappt hälsar - samtliga verkar hata att jobba där. Maten är dessutom orimligt dyr med tanke på att allt är fryst och micrat, samt delicato-fika.
    Men det värsta var ändå ägaren, en otäck, argsint gubbe som stegade runt i trädgården och skrek och skällde på gästerna. Varför drivs detta kafé om de inte tycker om folk?

    Vi fick en sommardag förstörd. Nästa gång blir det Grönsöö, eller picnic i Härjarö.

    2 1 2021-12-28 kl. 02:37
  • Betyg: 1Varning för detta ställe! Riktigt sjaskigt kafé, ganska fin trädgård, men trist micrad mat och fika. Sur personal och framförallt en otroligt aggressiv och våldsam (!!!) gubbe. Han skrämde livet ur både vuxna och barn genom att helt oprovocerat rusa fram och bryta en gren av ett träd för att kasta på oss. Han skällde och skrek och slutade aldrig. (Någon i sällskapet hade plockat av körsbären i trädet.) Vi hade inte avslutat fikat, men fick störta därifrån. Chockartat! Vi brukade åka hit ett par gånger varje sommar, men aldrig igen!!!

    1 2 2021-07-01 kl. 01:09