Välj kartsajt: caféer

Hembaket Bageri och Café

4.3 i "vägt snittbetyg" (2)

Sommarcafé i utkanten av Kappelshamn. Öppet helger från slutet av maj, öppet alla dagar från midsommar fram till slutet av augusti. Här kan man fika i trädgården, äta enklare lunch eller bara titta in och handla fikabröd eller matbröd med mer. Allt bakas på plats och bageriet är KRAV-certifierat.

Adress: Kappelshamn Flenvikevägen 113, 62455 Lärbro
Tel: 0708481422
Recensera Hembaket Bageri och Café...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Hembaket Bageri och Café:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Inga tallriksstora cookies i sikte. Bara massor av hembakta småkakor och bullar i toppklass. En och annan bakelse med. Känns som när jag var liten och mormor hade kalas. Gott kaffe som finns i pumptermos i stället för att stå på värmning på platta och surna. Rimliga priser. Fin trädgård att fika i. Som hos mormor. Vi åker absolut hit igen.Smultronhjärta. Färska smultron.

    0 0 2016-07-22 kl. 18:07
  • Betyg: 5Många olika sorters småkakor att välja på, chokladtårta, saffranspannkaka, vaniljbullar med kokos, rabarbermuffins.. Det finns 6 sorters småkakor som är bakade utan gluten, bra! Allt gott, bakat på fina råvaror och smör såklart! Goda smörgåsar görs på beställning och det finns soppa, paj, sallader och pannkaka till lunch! Att sitta i den vackra trädgården och fika eller äta gör inte saken sämre!Här finns en härlig trädgård att fika i!

    0 0 2016-07-11 kl. 18:57