Välj kartsajt: caféer

Östanviks Gård

4.0 i "vägt snittbetyg" (2)

Östanviks Gård är en ekologisk gårdsbutik som på sommaren också erbjuder enklare fika. Här sitter du utomhus bland fritt vandrande hönor och dricker bryggkaffe med hembakta bullar. Främst kommer man hit för de ekologiska grönsakerna och lammet. En mycket stämningsfull och genuin miljö. Endast sommaröppet. Kom hit med egen båt eller genom att gå 300 meter från Östanviks brygga.

Adress: Östanviks, Nämdö, Värmdö
Tel: 08-57156418
Recensera Östanviks Gård...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Östanviks Gård:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Charmigt gårdsfik där hönsen springer runt och pockar. Själva caféutbudet skulle kunna vara lite större, men det är en väldigt trevlig skärgårdsupplevelse att fika här och handla något lokalodlat i gårdsbutiken. Går man runt ladan så finns det får att hälsa på ibland. Kul för både storstads-barn och vuxna. :)Ingången för höns. Utserveringen med hönsen som springer runt. Uteservering och gårdsbutik. Stamgäst på Östanviks gårdsfik. Mång fina Nämdö-odlade godsaker i gårdsbutiken.

    1 2 2009-07-15 kl. 09:52
  • Betyg: 5Fem stjärnor för de fantastiska grönsakerna och den genuina miljön. Väldigt no frills - man dricker kaffe bredvid bondgården. Mina syskonbarn älskar att hälsa på lammen och hönsen.

    0 0 2008-10-26 kl. 18:44