Välj kartsajt: caféer

Taxinge Slottscafé

3.9 i snittbetyg (46)

På Taxinge slotts cafe finns norra Europas största kakbord med cirka 50 sorters hembakat bröd. Allt från smörgåsar till delikata tårtor. Du avnjuter ditt kaffe i biblioteket, eller om vädret tillåter, i slottsparken som ligger på en udde i Mälaren.

Adress: Näsby 52, Taxinge Slott, 15593 Nykvarn
Tel: 0159-70114
Recensera Taxinge Slottscafé...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Taxinge Slottscafé (sid 5):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

 • Betyg: 3Visst är det dignande kakbord och slottsmiljö, men det har blivit sämre med åren.
  Kaffet är inte värt priset då det stått för länge och räksmörgåsarna är inte som förr, burkräkor.. näe...

  Jag satsar framledes på mindre ställen med ett mindre utbud, men där allt är godare.

  Mijön är dock mycket vacker men det är ett evigt viftande för att jaga bort alla getingar.
  Något även för de små Se upp vad du stoppar i munnen Slottsparken

  1 0 2010-11-06 kl. 20:29
 • Betyg: 3På Taxinge dignar det enorma kakbordet under bakverk av alla slag. Det mesta är dessvärre alltför sött, men barn har hörts uttala sig uppskattande om bakelserna och tårtorna.
  Sommartid sitter man nog helst i parken med utsikt över mälaren, annars i biblioteket. Fast mycket till bibliotek är det ju inte, för böckerna är av det slag som möbelhandlare ställer upp i sina hyllor för att det inte skall se alltför kalt ut.
  Ändå är väl Taxinge värt en utflykt - mest för de fina omgivningarna. Men undvik veckorna före jul; då är det julmarknad.

  0 0 2009-06-08 kl. 13:34
 • Betyg: 2Har gått ner sig, mycket bättre för fem år sen. Nu åker jag och mannen till cafe blå katten i mariefred istället, bara ett stenkast därifrån, mycket mer prisvärt och större gräddbakelser!

  0 0 2012-10-16 kl. 13:10
 • Betyg: 2Lång väntan på maten trots lite besökare. Trångt och eländigt kring kassan. Dyrt. Finns bättre alternativ. Miljön fin dock.

  0 0 2011-09-24 kl. 13:56
 • Betyg: 2Hur ett ställe som debiterar 32 spänn per kopp kaffe kan ha gammalt ihophällt bryggkaffe som stått och ångat i evigheter och smakar bittert är för mig en gåta. Kak- och tårtpriserna är väl inget att orda om och utbudet är rikligt. Men denna nochalans kring kaffet (som man stöter på överallt) är jättekonstig. Vi är trots allt ett av världens mest kaffedrickande folk men några krav på nybryggt verkar vi inte ha. Relativt trist miljö inomhus med stora bullriga lokaler. Tips! Åk hellre till Sturehofs slott i Botkyrka - en riktig liten pärla!

  2 1 2010-06-26 kl. 07:16
 • Betyg: 1Så besviken. Flera dagar gammalt bröd. Marängtårtan var värst. Grädden hård och kompakt. Sur. Rulltårtan jätteseg och hård. Härsken smörkräm. Mjuka pepparkakan hård på ena sidan! Skäms! 200 kr kostade kalaset. Andra konditorier och fik kastar det som är en dag gammalt. Speciellt gräddtårtor och rulltårtor med smörkräm. Vad har ni för utbildning och var är cheferna? Hårda ord men jag är jättebesviken. Gunilla

  0 5 2014-05-06 kl. 16:44