Välj kartsajt: caféer

Mandelmanns Trädgård och Café

4.5 i snittbetyg (27)

Trädgårdcafe i anslutning till ekologisk trädgård med groddammar, grisar, höns och får. Olika sorts kaffedrycker, hembakat och lättare luncher. Även försäljning av gårdens produkter samt plantor. Allt Krav-godkänt och vissa varor även rättvisemärkta. Öppet under sommarsäsong. Fikaplatser även i växthus i händelse av regn. Spontanmusik och även arrangerade konserter.

Adress: Djupadal Rörum , 27295 Rörum
Tel: 041424448
Recensera Mandelmanns Trädgård och Café...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Mandelmanns Trädgård och Café (sid 3):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Ännu en resa till detta fantastisk ställe som är en lisa för själen!
    En resa till Österlen utan att besöka Mandelmanns är en miss.
    Härlig mat, underbara ekologiska grönsaker himelska bröd att köpa med sig hem.

    Monica Thudèn Persson

    0 2 2013-08-08 kl. 13:54
  • Betyg: 5Så gott och så trevligt. Vill gärna återvända till denna härliga trädgård. Lena Nilsson

    1 1 2012-08-20 kl. 18:23
  • Betyg: 5Sommarens höjdpunkt blev besöket i Mandelmanns trädgård och café. Atmosfären är generös och rofylld. Trädgårdstallriken jag åt var fantastiskt god och en fest för ögat. Jag är så glad att jag gjorde detta besök och tänker göra om det nästa år.

    Hälsningar Barbro Matsson
    Kungsbacka

    4 0 2012-08-18 kl. 07:13
  • Betyg: 4Jättegod mat!! (12 aug-12) Fräsch sallad! Halloumi, bratwurst mm .. Underbar trädgård att strosa runt i, lättsam miljö med många färger och sköna odlingar! Fick många bra idéer med mig hem.

    0 0 2012-08-16 kl. 20:13
  • Betyg: 1Skärpning! Blaskiga salladsblad utan dressing, några bitar kokt potatis, lite hummus, lite yoghurt. Varken omsorg eller kvalitet. Det kallas trädgårdstallrik och är inte värt pengarna. Vi kände oss blåsta. Och flera med oss, visade det sig i bekantskapskretsen, som inte längre besöker Mandelmanns. Intressant också att se att varje kopp kaffe bryggs för sig med melitta....Det gäller att ha tålamod och tid om man vill ha en kopp kaffe.

    3 8 2012-07-26 kl. 08:53
  • Betyg: 5Ett fantastiskt trevligt ställe för den trädgårdsintresserade, den kaffesugna eller den hungrige. Trädgårdscaféet serverar hemgjorda bakverk, smörgåsar och lunchrätter. T.ex. består en Trädgårdstallrik av säsongens egen-odlade ekologiska grönsaker och frukter. För den som vill ha kött på sin Trädgårdstallrik finns närproducerade lammkorvar. Sitt i växthuset och ät din lunch bland persikor, nektariner, vindruvor och kiwifrukter. Njut sedan av paret Mandelmanns underbara trädgård eller handla i Ensamma Trädets plantskola efteråt. Här kan vara gott om besökande och trångt i butiken och cafeét.Trädgårdtallrik - sommar Mandelmanns Trädgård och Cafe´ Trädgårdtallrik - höst Mandelmanns Trädgård och Cafe´ Mandelmanns Trädgård och Cafe´

    3 1 2010-10-08 kl. 14:16
  • Betyg: 5Underbar miljö, mycket trevlig personal som tar sig tid trots viss stress under vissa perioder. Carmig miljö och underbar trädgård att strosa runt i. Barnvisning av trädgården av Gustav Mandelman. Ett ställe att återkomma till! Underbara bakverk och lunchrätter!

    3 5 2009-01-16 kl. 08:01

De som går hit besöker även:

   Hörnan på Brante...
Brantevik
   Widtsköfle Café
Kristianstad
   Ekströms Café oc...
Degeberga
   Café Borgstugan
Eslöv
   Tirups Örtagård
Staffanstorp
   Gårdens Café och...
Simrishamn