Välj kartsajt: caféer

Café Röda Stugan

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Cafekartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Café Röda Stugan återfinns på kartor över Norrköping sedan 1785 och räknas som stadens äldsta värdshus. Numera ett lunchcafé som serverar dagens rätt, kalla och varma smörgåsar, tradarmacka, kaffe och kaffebröd. Det finns bra parkeringsplatser för både bilar och lastbilar, poppis bland chaufförer. Tar inte kort.

Adress: Sjötullsgatan 38, Norrköpings södra hamn , 60228 Norrköping
Recensera Café Röda Stugan...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Café Röda Stugan:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Smaklös och extremt torr mat. Blev inte heller bättre av att jag och barnen blev magsjuka efter detta besök! Min man var där någon dag tidigare och blev bemött på ett väldigt opassande sätt!

    Ät inte här, håll er speciellt undan köttbullarna (halvfabrikat) och pannbiffen (halvfabrikat). Gammal äcklig mat och dålig hygien så det skriker om det!

    Synd att man måste ge denna sunkiga håla ens en stjärna. NOLL stjärnor ska betyget vara. VARNING för dessa skojare! Livsmedelsverket borde utföra en kontroll och stänga ner detta OMGÅENDE för allmänhetens skull. SNUSKIGT och vidrigt ´café´, usch usch!!!

    0 0 2020-02-06 kl. 20:12
  • Betyg: 5Mycket goda pannbiff o köttbullesmörgås.

    0 1 2010-10-16 kl. 08:23