Välj kartsajt: caféer

Espresso House

3.7 i snittbetyg (5)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Cafekartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. På Espresso House på Kungsgatan kan du välja mellan olika saker i amerikans stil, som stora muffinsar och bagles eller en kaffe.

Adress: Kungsgatan 37, 11156 Stockholm
Tel: 08-6960005
Recensera Espresso House...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Espresso House:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Bra läge i city. Dock ganska litet och därmed mellanting av kaffe i steget och långsitt-café. Fräscht och trevligt. Undanplock hinns inte riktigt med - skulle kunna avhjälpas med öppna soptunnor. God chai latte. Ett eluttag på balkongen och ett i fönstret - borde kunna få fler. Balkongens ´tredjeklassbänk´ lite träaktig. Bakverken i disken skulle kunna skylas från smul från balkongen.

    0 1 2009-04-17 kl. 16:45
  • Betyg: 5Espresso House har nästan allt! Trevlig personal (ok, vissa något ointresserade men de flesta riktigt trevliga!), stort utbud & goda drycker. Bakverken är helt underbara och min personliga favorit är Chai Latten som de gör helt perfekt!
    Jag gillar också stället för att det är modernt. Jag tycker inte så mkt om cafeer med äldre inredning, men inte heller när det är för modernt! Espresso H. är modernt men man kan också få sitta ifred och mysa!
    Espresso House är mitt favoritcaffer, ett av dem i allafall!

    0 0 2008-12-16 kl. 20:10