Välj kartsajt: caféer

Senaste aktiviteter på Cafekartan:

Visar:senaste recensionersenaste café-bilder  

 • Betyg: 4Idag, kl 08:37, om Saras BageriMycket goda bullar! Bra hantverk, väldigt bra service. Gott kaffe. Lagom mycket pärlsocker. (någon som andra bagerier vräker på i tron att det blir godare) Men även mycket annat gott. Vi hade glömt bort Tony när vi lunchade, så jag köpte mut-bullar till mötet, när Tony smakade på dom så sa han -´Jag förlåter er!´

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 4Igår, kl 17:08, om Kungsholmens GlassfabrikEn oas i betongdjungeln, bra kaffe, grym glass! gött häng i solen utanför på trottoaren! När jag väl ska knarka glass så blir det här! Varför finns det inget alternativ utan socker förresten?

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 3Igår, kl 17:01, om Bake it happenBra häng på gatan när solen står rätt och stolarna är ute.

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 3Igår, kl 16:47, om Waynes CoffeeStandart-standard, men bra snabb service på morgonen när du vill slajda in å ha kaffe å nått gott att äta.

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 3Igår, kl 15:43, om Espresso House VasagatanKänns trångt och konstigt planerad lokal, standard-bra café som finkar när du är på språng runt Centralstationen, men kanske inte så mysigt om du vill softa länge..

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 4Igår, kl 15:41, om Starbucks Coffee, T-CentralenSnabb och bra service när en passerar och vill ha med en XXL-kaffe. Lite för stressigt för att kunna sitta och mysfika, men stå och häng-fika med något crew är najs! Det finns sittplatser men dessa är oftast upptagna.. Trevlig och lite rolig personal.

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 3Igår, kl 15:38, om Starbucks - HamngatanStarbucks har alltid bra kaffe, och här finns det gott om plats. Känns lite opersonligt och på lunchen kan det vara ganska mycket folk.

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 3Igår, kl 15:37, om Café EntréBra café för kändisspaning, intimt och trevligt trots placering, bra service, goda varma mackor, goda räksmörgåsar, gott kaffe.
  Men lite för dyrt för vad en får. de kan ha höga priser för att det är i NK och det är ofta mycket folk. Fikar och äter gärna här.

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 3Igår, kl 13:41, om Café SirapPannkakorna var okej men inte mer. De var inte tillräckligt varma och det blev lite torrt, kunde varit mer sirap på. Lokalen är tråkig och påminner om en skolsal, skrapande stolar och väldigt hög ljudnivå. Ingen mysfaktor alls. Fräsch toalett i alla fall.

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 12:25, om Nordfeldts KonditoriBra ställe som man bör besöka om man är i Vänersborg. Framförallt om det är semletider

  0 0 Från Cafekartan.se