Välj kartsajt: caféer

Bageri Bullan

2.7 i "vägt snittbetyg" (3)

Café och bageriet inne i Centrumhuset i Sälens By. Sedan 1992 har Bageri Bullan sett till att bybor och turister kunnat njuta av nybakat bröd och ett stort sortiment av konditorivaror.

Adress: Centrumhuset, 78067 Sälen
Recensera Bageri Bullan...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Bageri Bullan:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Hyfsat mysigt med tanke på hur det är beläget (mitt ibland butiker fyllda av turister). Personligen hade jag skippat pälsarna och skinnet som de dekorerat med. Här kan man mysa i en av sofforna tillsammans med väninnan över en fika, eller varför inte ta med favoritboken och sätta sig framför den ´öppna brasan´ med en stor kopp te? Kakutbudet är brett, och ska du hit måste du helt klart prova en cookie - de går inte av för hackor! Vad gäller kaffet så smakar det bra, det finns en duktig barrista som gör fina mönster i cappuccinon. Ett stort plus för att de har chai te latte. Trevliga biträden!

    0 0 2011-02-06 kl. 10:14
  • Betyg: 1Katastrof. Var där i somras och direkt märktes att något hade hänt. Utbudet av ´fintårtor´ och justa bakverk var borta. Nya ägare?

    0 0 2010-11-04 kl. 16:46
  • Betyg: 3Helt OK . Överlag trevlig personal. Latten är brukbar. Ny, fräsch, dock ej mysig, inredning. Drar ned betyget gör också de till tider vansinnigt långa kötider.

    0 1 2009-08-12 kl. 06:20