Välj kartsajt: caféer

Senaste aktiviteter på Cafekartan:

Visar:senaste recensionersenaste café-bilder  

 • Betyg: 5Idag, kl 16:28, om Hova KonditoriEtt mysigt 50tals inspirerat konditori mitt i Hova.
  Där finns himmelskt goda bakverk, matiga mackor och lättare luncher!
  Ett nödvändigt stopp!! ;)

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 5Idag, kl 16:09, om Café BräketCafé Bräket - Slottsskogens Våffelstuga, drivs i ny regi sedan 2017 och har verkligen gjort ett lyft. Deras våfflor är stora, goda, frasiga och ett bäst i stan och ett måste vid varje besök i Slottsskogen. Personalen är service-minded och mycket trevliga :)

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 5Idag, kl 09:07, om SpråkcaféetVi är några vänner som besöker caféet några gånger i månaden. Mest för att det känns hemma, personalen är sig själva o går inte in i roller som betjänter, älskar det!
  Maten är underbar och man bör testa deras bulgur. Detta är ett café o inte en restaurang men tycker ändå maten håller restaurangstandard.
  Är man i Göteborg måste man besöka detta genuina café.

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 19:12, om Café Naked Juice Bar, Västeråsbra service och trevlig personal tack for er Naked Juice Bar

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 3I förrgår, kl 15:44, om Snövit Konditorisopar golvet precis brevid där man fikar, inte bra ....
  i övrigt bra

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 15:02, om Väderstads CentralkonditoriStannar här så ofta vi kan på väg till eller från Stockholm. Härlig annorlunda miljö, fräscha smörgåsar, suveräna bakverk och alltid lika vänlig personal. Ett särskilt tack för att hundar är välkomna!!

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 11:47, om Konditori TrianonEtt gediget o äkta café med smakrika trevliga bak o smakverk trevlig personal o service inriktad

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 10:26, om Gott & GulligtTrevlig och hembakat på riktigt.. Verkligen gott.

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 32018-10-20, kl 20:42, om Café AmandaJag var riktigt, riktigt fikasugen när jag och min sambo var här. Jag blev så besviken! Utbudet av fikabrödet var väldigt litet. Dessutom var det torrt och gammalt! Jag kunde inte ens äta chokladbollen för den var så hård och torr! Så himla tråkigt! Min sambo var inte heller nöjd. Jag drack en varm choklad som i alla fall var god. Personalen var trevlig och det är en fin lokal med väldigt stora fönster så det känns ljust och luftigt. En trappa ner finns toaletten och det är en sån där jättegammal toa med spak på sidan. Sunkigt! Det blir en trea enbart för den fina lokalens skull.

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 52018-10-20, kl 16:42, om Café TrubadurenTrevligt och mysigt café i samma lokal som biblioteket. Kan bli lite högljutt om man sitter inne i biblioteket och äter då barn springer runt.

  Gudomligt god pannbiff, kötträtter är caféets specialitet i mitt tycke.

  0 0 Från Cafekartan.se