Välj kartsajt: caféer

Senaste aktiviteter på Cafekartan:

Visar:senaste recensionersenaste café-bilder  

 • Betyg: 1Igår, kl 16:45, om Eriksdalsbadets ServeringOtroligt smutsigt överallt. Ville inte ens äta min keso för att det var oaptitligt. Såg ut som någon spytt i mikron så det var inte läge att värma barnmat heller.

  Anställda står och hänger fast det finns många bord att torka och golv! Att de ens får servera mat på cafet med tanke på hygienen.

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 12:12, om Munges Bageri och CaféUnderbart litet fik i anslutning till bageriet.

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 20:20, om Karl o KristinasMycket trevligt ställe. Gemytligt och mysigt, året runt!

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 11:06, om Café GustafsvikEnormt goda och generösa räkmackor och mycket annat gott! Ett härligt gammalt stort hus och en butik specialiserad på levande ljus:)

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 10:04, om Café Sirapbästa frukosten ever!!! bästa pannkakorna, krispiga på ytan, alldeles nystekta, fantastiskt god capuccini, fräsch juice, trevlig personal!!

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 12019-02-17, kl 18:49, om Café BrostuganTyvärr har det blivigt sämre senaste åren. Semlan som köptes i helgen gick inte att äta. Torr delvis som en skorpa grädden gammal. Smörgåsarna är tråkiga och använder inte smör förmodligen nått billigt margarin

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 4Igår, kl 16:20, om Timons konditoriLigger precis vid tågstationen, perfekt att ta en fika på medan man väntar på tåget! Jättemysigt, särskilt båsen vid fönstret. Mycket gott fika och trevlig personal. Öppet ända till kvällen också!

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 4Igår, kl 16:19, om Konditori CecilVilket trevligt konditori! Utbudet av kakor och bakverk är rejält och av hög kvalitet. Det finns många spännande saker att välja mellan, prova t.ex. Milanobakelsen, den var gudomlig! Och teet, som jag tror var franskt och serverades i kanna, var jättegott! Trevlig personal också. Det är fräscht och hyfsat gott om platser. Det enda jag kan anmärka på är att det är lite tråkig inredning med betonggrå väggar. Hade de varit i någon fin ljus färg och det hade funnits lite tavlor hade det varit trevligare. Det är det som saknas för att det ska bli en femma.

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 52019-02-17, kl 06:06, om Söderbergs BageriGott kaffe från eget rosteri, utsökt bröd och delikata bakverk (nu även veganska inslag). Välkomnande och personlig service.

  En verklig liten pärla Söderort!

  0 0 Från Cafekartan.se
 • Betyg: 32019-02-16, kl 12:02, om KaffeinSemlorna var inte dagsfärska, tyvärr

  0 0 Från Cafekartan.se