Välj kartsajt: caféer

Fröken Jennys Restaurang och Café

2.7 i snittbetyg (15)

Restaurang och kafé, beläget alldeles intill Göta Kanal och bron. Öppet maj till september. Uteservering under tak, infravärmelampor och filtar finns vid svalare väder. På hörnan mot gatan en avdelning för glassförsäljning.

Adress: Stjärnorpsvägen 11, 59077 Vreta Kloster
Tel: 013-60855
Recensera Fröken Jennys Restaurang och Café...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Fröken Jennys Restaurang och Café (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Måste tyvärr instämma med tidigare kommentarer. Personalen är inte särskilt trevlig. Det är sällan man hör restaurangpersonal skrika och gorma åt sina gäster men här hände det flera gånger under vårt besök (t ex när någon gäst begick det grova brottet att missa skylten ´invänta bordsplacering´ som var placerad i knähöjd bakom en dörr). De är inte heller särskilt flexibla: att t ex be om att få ta bort något ur en rätt eller be om en halv portion till ett litet barn accepteras inte.

    Ta med en picknickkorg istället, det blir garanterat en trevligare upplevelse.

    2 1 2012-08-13 kl. 20:27
  • Betyg: 1Gästade detta ställe första veckan i juli. Bemöttes direkt med en sur min och att ´ ställa mig på rätt plats´. Trots att endast 4 bord hade gäster. Sen fick jag in en usel grekisk sallad som var isberg med hackad rödlök. Inte ett spår av Tomater, Gurka, paprika, Dyrt och otrevligt bemötande. Inte ens ägaren ville dra av en krona på notan trots att jag med familj var missnöjda. Aldrig mer ett återbesök!

    2 2 2012-07-31 kl. 15:41
  • Betyg: 2Hutlösa priser för en koppkaffe. Personalen blev skitsur för att vi inte beställt på rätt ställe, utan tyckte vi gott kunde ställa oss i en kö igen på 20 personer före. Trots att vi hade frågat en dam som jobbade där om vi stod rätt.
    Glöm att vi återkommer.

    5 0 2011-08-08 kl. 11:31
  • Betyg: 1om man vill bli utsatt för sur och otrevlig personal samt glass som mer är som is så ska man åka till jennys. verkar inte som att barn är direkt välkomna heller för den delen. mycket besviken. återkommer verkligen inte!!!

    3 6 2011-07-31 kl. 17:55
  • Betyg: 4Här finns glass i många former. Stora portioner, många med namn som anknyter till kanalen och slussarna. Det går naturligtvis också att köpa glass i strut eller bägare och ta med sig.Välkommen in!

    6 0 2010-06-13 kl. 19:23

De som går hit besöker även:

   Tallbo Café
Bålsta
   Chaikhana
Stockholm
   Dahlbergs Café
Linköping