Välj kartsajt: caféer

Axels Kiosk

3.8 i "vägt snittbetyg" (3)

Ett stenkast från proppfulla Nytorget ligger Axel Landquists Park. Här ligger ett litet kioskkafé med stor uteservering som serverar mackor, kaffe och kakor när vädret tillåter.

Adress: Åsögatan 148, Axel Landquists Park, 11624 Stockholm
Recensera Axels Kiosk...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Axels Kiosk:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Ett kioskkafe i lilla Axel Landqvists park vid Åsögatan. Således är allt utomhus utan tak. Lugnt, både kafestolar och vilstolar av solstolsmodell att sitta på. Gott kaffe, trevlig personal. Lite tråkiga kakor och bakverk. Chokladbollen var översötad och ganska hemsk. Mest lägenheter runt parken inte så mycket spännande liv och rörelse att titta på.Chokladboll inte så god som den ser ut tyvärr. Åsögatan

  0 2 2012-05-25 kl. 21:03
 • Betyg: 5Mysigt att sitta i parken. Alltid trevlig personal. Goda mackor och gott kaffe. Men kanelbullen smakade tyvärr lite för mycket storköksbak.te på axels kafe

  3 0 2011-06-13 kl. 09:02
 • Betyg: 5Inte ofta känner man sig så harmonisk och fransk i själen som de tillfällen då man slår sig ned en ljummen sommardag vid ett litet träbord under de prunkande lövträden. Det är något magiskt med denna trädgårdsoas, det är lite som om ljuden och rörelserna går i någon sorts mjukhetstakt och man försvinner in i någon lummigt mysig känsla.

  I den genuina kiosken där allt känns bakat med kärlek finner du förutom glass och det sedvanliga espressokaffet också gott bryggkaffe med gratis påtår och de godaste kardemumma-muffins jag smakat! Den fina personalen är också värd en guldstjärna!

  3 0 2011-06-07 kl. 23:24

De som går hit besöker även:

   Coffice
274 meter bort
   Espresso House R...
689 meter bort
   Drop Coffee
1074 meter bort
   Reggev Hummus oc...
564 meter bort
   Sockerbagaren
2752 meter bort
   Kaffeverket, Sni...
2760 meter bort