Välj kartsajt: caféer

Café La Douce

2.6 i "vägt snittbetyg" (2)

Café La Douce är ett gemytligt cafe beläget på stortorget. Här finns cirka 100 platser med utsikt över torget och en övervåning med utsikt över cafét. Ett perfekt läget när du ska ta en kaffe efter jobbet, äta lunch med familjen eller bara sitta och fika. På deras varierade meny finns det något för alla. Möblerna består av både stolar, soffor och på övervåningen finns bekväma fåtöljer. Rullstolsramp för de handikappade och barnstolar för de små.

Adress: Stortorget 7-9, 70211 Örebro
Tel: 019-103120
Recensera Café La Douce...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Café La Douce:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Hyffsat nyrenoverat fik med ett okej utbud. Lokalen är det som är bäst och det övriga håller en medelmåttig standard. Har inte hittat något som jag uppskattar ännu tyvärr.

    1 0 2012-03-26 kl. 12:56
  • Betyg: 1Besökte det här caféet i somras och hade väldigt höga förväntningar. Inredningsmässigt sätter jag höga betyg men matupplevelsen var hemsk. Jag beställde en macka med salami och brieost och en caffè latte. Brödet smakade plast och hade en konsistens av papper vilket inte gick att äta, det slutade med att jag bara åt pålägget som var det enda ätbara. Latten var inte heller bra, hårt skummat mjölk som låg som ett lager på toppen i glaset. En baristautbildning skulle inte sitta fel för de anställda: http://home.vxu.se/dmafr98/espresso/latte.htm
    Kommer tyvärr aldrig att besöka det här cafét igen.

    2 1 2011-11-02 kl. 20:32

De som går hit besöker även:

   Café Supremé
31 meter bort
   Java i Örebro
99 meter bort
   Coffee Shop Bara...
274 meter bort
   Mera Coffeehouse
69 meter bort
   Hälls Konditori
116 meter bort
   Fröken Brogrens ...
859 meter bort