Välj kartsajt: caféer

My House

3.0 i "vägt snittbetyg" (1)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Cafekartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Verksamheten har upphört

Adress: Rådhusgatan 4, 74531
Recensera My House...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av My House:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Mysigt cafe med både bra och smakligt utbud, fanns både goda matiga pajer, bullar och valnötsbakelse som provades i sällskapet. Hit går vi igen.

  0 0 2012-06-10 kl. 14:18
 • Betyg: 2Mysig lokal och charmigt udda porslin ger ett bra första intryck, som tyvärr blir sämre när det beställda fikar serverades.
  Torra bullar (gårdagens?) och trist paj förgyllde inte fikastunden direkt.
  Tur att kaffet var gott iaf.

  0 0 2012-05-01 kl. 22:17
 • Betyg: 2Lockades hit av det goda ryktet som den första ägaren skapat. Trevligt inrett. Ljusa fina lokaler med rymd & gott om plats. Kaffet serveras i charmiga små kaffekoppar, allt på menyn är hembakat och det finns även fika för de som kör GI/LCHF.
  I sällskapet beställdes det in salami & brie smörgåsar samt kanel- & vaniljbullar. Välfylld smörgås på något typ av rågbröd som kan liknas vid kall smaklös havregrynsgröt, ogräddad & degig i mitten. Bullarna var väl tilltagna men tyvärr föll de på margarinsmaken & den otroligt torra konsistensen. Låga priser men ej prisvärt.
  Får en chans till framöver.

  0 0 2012-03-21 kl. 12:02