Mehrans Cafe och Konditori
Ett café i 70-tals stuk. Svenska bakverk, bröd och kakor, men också persiska specialiteter. Fick äran att få GP:s pris för bästa semlan år 2010. Öppet alla veckodagar till 1900.
Adress:
Radiotorget 2,
42133
Västra Frölunda
Tel:
031-456018
Recensioner av Mehrans Cafe och Konditori (sid 2):
Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg
De som går hit besöker även:
Andra caféer i närheten:
- Le Croissant
- Högsbo Kiosk och...
- Lagat och klart
- Erikshjälpen Frölunda
- Espresso House Frölunda T...
- Café Erik
- Johnséns Konditori
- Gunnebo Slott Kaffehus & ...
- Triumf Glass & Godis
- Subway - Frölunda Torg
Betyg: 5Fantastiska semlor, god bulle, len grädde med en liten smak av vanilj och lagom med mandelmassa för att inte nämna det fantastiska utseendet.
0 0 2014-03-04 kl. 08:05Betyg: 5Mehrans semlor får 5 av mig. Det finns inga godare. Alla andra semlor får godkänt, men inte mer. Åt senaste semlan i påskveckan och nu får jag vänta till efter jul för att få nästa. Men visste ni att han bakar dem på beställning? Minst 10 stycken ska det vara!
1 0 2013-04-21 kl. 17:18Betyg: 5Deras Semlor är oslagbara. Det finns nu mer bara en som gäller för oss.
0 0 2013-02-12 kl. 10:10Betyg: 5Jag blir så glad varje gång min sambo kommer hem med semlor. Alltid från Mehran så klart! De är BÄST!
0 1 2013-02-12 kl. 09:26Betyg: 5Mehrans semlor fick bäst i test från GP för ett par år sedan - och jag äter bara en eller två om året, men det räcker om man köper något så fulländat som dessa. Allt annat smakar blaskigt i jämförelse - det är hit man ska söka sig för stans bästa semlor!
0 1 2013-02-11 kl. 17:39Betyg: 5Vilka Semlor! De godaste jag ätit på mången dag.
0 0 2013-01-20 kl. 13:53Betyg: 5Bäst semlor och bullar i stan. Trevligaste konditorn dessutom!
1 0 2013-01-11 kl. 20:32Betyg: 5missa inte kanelbullarna, farligt goda!
0 0 2012-09-01 kl. 06:49Betyg: 5De bakade vår bröllopstårta och leverarade den på kvällen. TOPKLASS!!!
0 0 2012-04-09 kl. 11:51Betyg: 5Semlorna är förstås paradnumret, men se till att prova hans andra bakverk också!
1 0 2012-03-02 kl. 11:47