Bageriet Bulleboden
Bageri och café som bakar sina bröd och bullar själva med ekologiska ingredienser. Stenugnsbakat och med surdeg. Caféet har 23 sittplatser inne och 16 ute. Stängt söndagar och måndagar och på sommaren!
Adress:
Parmmätargatan 7,
11224
Stockholm
Tel:
08-6530542
De som går hit besöker även:
Andra caféer i närheten:
Hantverkargatan 9
Cafe Hantverkarg...
- Boulebar Rådhuset
- Panini
- Johan & Nyström (J&N at w...
- Wilmer Kaffebar
- Kungsholmens Glassfabrik
- Ninas Café
- Ninas Salladscafé
- Caffè Ugo
Betyg: 5
Bästa kardemumma bullarna jag någonsin ätit!! Och då har jag prövat många. Mvh Elizabetth & Erik o hunden Aaron. Tack för trevligt glatt bemötande.
1 1 2017-04-30 kl. 12:18Betyg: 5
De bästa kardemummabullarna i stan!!!
3 1 2016-05-29 kl. 10:29Tar omvägar för att handla i Bulleboden.
Genuint och anspråkslöst i kombination med hög kvalité - en oslagbar och sällsynt kombination. En stor eloge till er som driver stället!
Betyg: 5
Stockholms godaste frallor. Skulle kunna äta frallor där varje dag! Helt okej kaffe. Mysig uteservering
2 0 2015-10-02 kl. 11:17Betyg: 5
Så fräscht med alltid fina råvaror och makalöst gott både mat- och fikabröd. Stämningsfull inredning och känsla.
1 0 2015-06-23 kl. 15:50Betyg: 5
Supergott och jättetrevlig personal. Har aldrig upplevt något som ens påminner om arrogans.
1 0 2014-11-08 kl. 13:55Betyg: 5
Fantastiskt. God mat och trevlig personal!
1 0 2014-04-26 kl. 09:14Betyg: 4
Gott fikabröd och riktigt trevlig lokal!
1 0 2014-02-18 kl. 12:27Betyg: 5
Supermysigt fik med varm och personlig personal och kvalitet i allt de serverar. En pärla på Kungsholmen
1 0 2013-10-24 kl. 22:59Betyg: 5
Fokus på kvalitet, aldrig missnöjd på Bulleboden. Toppenluncher och riktigt bra bakverk.
1 0 2013-10-16 kl. 10:29Betyg: 4
Var inne idag för att köpa ta-med-bulle, och jag märkte inte att personalen skulle vara nonchalant, kanske disträ p g a mycket folk i lokalen. Allt bröd är hembakat och ljuvligt, fina luncher också. Om de skulle öppna tidigare på lördagar skulle det bli fem stjärnor.
0 1 2013-10-15 kl. 17:23