Välj kartsajt: caféer

Äppelfabriken

4.2 i snittbetyg (32)

Äppelfabriken på Färingsö alldeles utanför Stockholm serverar lättare luncher och hembakt från egen kakverkstad i genuint lantlig sekeskiftesmiljö. I gårdsbutiken finns deras marmelader, chutneys, moser, muster, geléer och trädgårdsrelaterade produkter. På hösten kan man få sina äpplen mustade, pastöriserad och upptappad på bag in box med en hållbarhet på ett år i rumstemperatur.

Adress: Viksundsvägen 63 , 17996 Svartsjö
Recensera Äppelfabriken...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Äppelfabriken (sid 3):

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 5Gott och trevligt! Bra att man faktiskt vågar säga att barn är välkomna men att det inte ska vara springande och skrikande barn i trädgården- det f ö går höns helt fritt.

    2 0 2016-08-07 kl. 20:24
  • Betyg: 5Bästa fikat i Stockholm, vilka bakverk! En äppelkaka med marrängtopp för mig och Rabarberpaj med vaniljsås till vännen som båda höll toppklass. Riktigt gott kaffe i sån där presskanna är trevligt och det blir verkligen nybryggt. Mysiga små trädgårdsrum att slå sig ner i. Vi visste inte att de hade lunch och vin på menyn så det blir till att komma tillbaka : )

    4 1 2016-05-19 kl. 17:28
  • Betyg: 5Vilken fullträff att ha hittat hit. Mycket vacker trädgård (trots regnet : ) och gulprisbelönta mathantverk i gårdsbutik. Men luncherna och bakverken som de gör själva tar priset. Min grillade macka med rökt skinka o lagrad cheddarost är klart det godaste jag ätit den vägen. Ett stort plus för lokala hantverksöl från flera bryggerier. Rabarberpajen med en vaniljsås var mer än grym och brasan i det gamla timmerhuset denna kulna dag gjorde gott. Kan varmt rekommendera Äppelfabriken och vi kommer garanterat tillbaka.

    3 0 2016-04-22 kl. 15:23
  • Betyg: 3Jag hade aldrig besökt ett kafé utan barnstolar innan jag kom till Äppelfabriken. Att man inte önskar gäster under 12 år vittnar även alla påbudsskyltar om. Genuint fika men inte värt en omväg.

    1 6 2015-10-04 kl. 15:32
  • Betyg: 5Åh vilket underbart ställe! Bra priser, gott smörrebröd (räkorna - ett extra plus för att majonnäsen var utblandad med ngt annat så att det inte var så fett) - och äppelpajen - mmm! Toppen också att det fanns olika storlekar på kaffebrödet - både bullar, kakor och paj! Ibland orkar man bara lite. Tyckte också att personalen var omtänksamma, snabba och personliga. När vi var där var det mkt folk och låååång kö till fiket - men personalen tog sig ändå tid att svara på frågor mm på ett trevligt sätt. Kan VERKLIGEN rekommendera ett besök!

    2 0 2014-05-29 kl. 13:54
  • Betyg: 5Supergott och vettiga priser, visst är det inte ett budgetställe men samtidigt inte några egentliga överpriser direkt jämfört med många andra fik i Stockholm. De flesta kommer nog i bil, men många med mig valde denna soliga lördag att ta en långcykling, så bil är något man väljer. Köpte med en del teer och planerar redan för nästa besök och då kanske med bil för att kunna köpa mer godsaker i gårdsbutiken.

    0 0 2014-05-17 kl. 16:59
  • Betyg: 5detta stället är en liten oas! helt perfekt liten dagsutflykt med bästisen, mamma eller hela familjen. känslan är lite som att komma hem till mormor och äta hembakat! det finns massa olika ställen att sätta sig ner å njuta av fikat (även ett växthus om det skulle vara dåligt väder). både AnnaPernilla & Saraah måste ha haft världens otur för jag har alltid blivit bemött av världens gulligaste personal! och ja, det är inte superbilligt men det är ett litet familjecafe med massa kärlek å omtanke. och tokgoda kakor! :)

    2 0 2014-05-13 kl. 20:10
  • Betyg: 1Tråkigt på ett ambitiöst ställe att personalen visar ett så otrevligt bemötande. Målgruppen är inte för den miljömedvetne då man måste ha bil för att kunna göra ett besök. Dyrt och surt.

    2 1 2014-05-05 kl. 13:21
  • Betyg: 2Inte mycket att hurra för och dessutom omotiverat dyrt. Vill man ut på landet finns det både trevligare och betydligt mer prisvärda ställen runt Stockholm. Droppen var när man var tvungen att avsluta fikastunden på ett illaluktande utedass.

    0 1 2013-05-11 kl. 14:47
  • Betyg: 5Bästa fiket i år! Och då har vi fikat på väldigt många ställen denna sommar.
    En makalöst god smörgås och himmelskt gott kaffe i en helt underbar miljö.

    0 0 2012-08-11 kl. 15:51

De som går hit besöker även:

   Amsterdam och Ga...
Stockholm
   Bageriet 1935
Stockholm
   Manhem Café och ...
Hägersten
   Örnsbergs Bageri
Hägersten
   Konditori Kalask...
Hägersten
   Bakstugan i Väst...
Hägersten