Välj kartsajt: caféer

Äppelfabriken

4.2 i snittbetyg (32)

Äppelfabriken på Färingsö alldeles utanför Stockholm serverar lättare luncher och hembakt från egen kakverkstad i genuint lantlig sekeskiftesmiljö. I gårdsbutiken finns deras marmelader, chutneys, moser, muster, geléer och trädgårdsrelaterade produkter. På hösten kan man få sina äpplen mustade, pastöriserad och upptappad på bag in box med en hållbarhet på ett år i rumstemperatur.

Adress: Viksundsvägen 63 , 17996 Svartsjö
Recensera Äppelfabriken...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Äppelfabriken (sid 4):

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 3Helt ok, men den står sig slätt mot Rosenhill. Om du ändå är på väg lååångt ut på vischan så åk istället till Rosenhill. Ligger lika långt ut fast åt andra hållet från Ekerö. Större, härligt flummigt och underbara hängmattor och framför allt finns det PLATSER. Äppelfabriken tar oproportionerligt betalt för sina grejer och har ett rätt torftigt utbud. Farmförallt finns inga platser då tomten blivit för liten för att rymma så många nya gäster.

    1 4 2012-06-30 kl. 15:02
  • Betyg: 5Äppelfabriken är ett utormodentlgt trevligt utflyktsmål, med en härlig atmosfär och supergod lunch och fika. I den lilla boden kan man köpa hemlagad marmelad, sylt, vinäger ,saft och mycket mer

    0 0 2012-06-26 kl. 06:33

De som går hit besöker även:

   Amsterdam och Ga...
Stockholm
   Bageriet 1935
Stockholm
   Manhem Café och ...
Hägersten
   Örnsbergs Bageri
Hägersten
   Konditori Kalask...
Hägersten
   Bakstugan i Väst...
Hägersten